De Datingsite onder de Dating Websites voor Online Dating - PerfectLover De Datingsite onder de Dating Websites voor Online Dating - PerfectLover  4221 leden    |    0 online   Bekijk alle online leden  
Snel zoeken
Ik ben een
Ik zoek een
Tussen
 en 
Provincie
inloggenWachtwoord vergeten?
in de spotlight!
reclame banner
Uw reclame hier? Contact

"2008" het jaar van de datingsites:

Elke week komt er wel een nieuwe datingsite uit de lucht vallen. Datingsites voor 50 plussers, voor hoger opgeleiden of daters met een maatje meer, niks is meer te gek.

De meeste datingsites die nu hun entree maken zijn meestal gratis. De bedoeling is om eerst een groot aantal leden op hun site te krijgen en dan pas geld te vragen voor een Membership.
Zowel de bedragen als de memberships lopen flink uiteen. Zo betaal je bij de ene datingsite 15 euro en bij de andere datingsite 25 euro of meer. Waar dit aan ligt "Joost mag het weten".

Perfectlover.nl kwam daarom met het idee om eerst een proefperiode weg te geven. Onze leden kunnen op deze manier rustig rondkijken en besluiten of dit dé idelae datingsite is.

Zijn ze na 2 weken tevreden, dan pas betalen ze de eerst volgende maand vooruit en ook hier hanteert Perfectlover.nl een zeer scherpe prijs. De leden kunnen vervolgens de resterende 2 weken gratis verder gaan met daten en de eerst volgende maand is al voldaan dus de leden kunnen ongestoord verder gaan met het zoeken naar hun Perfectlover. Indien leden nog niet wensen te betalen, blijven deze ingeschreven met een minimaal membership en kunnen ze te allen tijde hun minimale membership up-graden naar een Full- of Spotlight-Membership.

Voor vragen, klachten of ideeën kan er contact met ons worden opgenomen via het contact formulier.

Perfectlover.nl dé datingsite onder de dating websites voor online dating wenst u veel succes bij het vinden van uw perfectlover.

Bekijk alle nieuwe leden
Webdesign: www.renatas.nl         Voorwaarden         Sitemap         Privacy & Bescherming
Datingsite         Online Dating